Film, Foto, TV og Musik

Film, Foto, TV og Musik er en ny linje, der omhandler de fire forskellige udtryksformer. De forskellige udtryksformer krydser alle kulturer og fortæller en masse om verdenshistorien og om vores egen historie. På linjen skal man arbejde med alle de forskellige udtryksformer, men man vælger selv hvorfor en man helst vil gå mest i dybden med.
Film – for de elever der elsker at se film og kunne have interesse i at lave sine egne film. Det er et godt valg hvis du er interesseret i uddannelser som instruktør, skuespiller, fotograf osv.
Foto – “Et billede siger mere end 1000 ord”. En linje for dem som virkelig interessere sig for billeder og selv at tage dem, man lærer også om den tekniske del bag et billede, altså opbygning, redigering, udstilling…
TV – For de elever der elsker TV, både at se det, men som også har interesse i selv at prøve at lave TV.
Musik – Musik er rigtigt følelsesvækkende. Denne linje er for de elever der elsker musik måske kun at hører det, men også for dem som spiller musik eller synger. Der er mulighed for både at arbejde med musik, men også selv at spille musik.

Meningen med denne side er, at linjen kan lægge ting ind omkring, hvad de laver fx. billeder, linje ture og lignende.

< 2021 >
december
sønmantironstorfrelør
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Like X-class på facebook
Tags