X Klassen

 X klassen er en klasse for elever, der har særlige behov. Alle eleverne kommer med forskellig baggrund. De fleste elever har, inden de kom på Xclass, gået i  klasser hvor der har været “ro”.  På Xclass får de også denne ro, og de er ikke så mange elever i klassen. Eleverne har lige så mange lektioner som de andre linjer på Xclass. De har ikke noget bestemt linjefag ligesom alle de andre linjer, men de snakker til gengæld om, hvad de har lyst til at lave i deres linjetimer.
Sidste år havde eleverne, i deres linjetimer, nogle forskellige emner, som minder om de linjer, der i forvejen er på skolen fx. uddannelses muligheder, motion/sundhed og politik/demokrati. Linjen giver dem et løft og noget ekstra støtte og hjælp, så de har nemmere ved at komme igennem skoleåret og eksamenerne, for at kunne komme ind på den uddannelse, som hver enkelt elev ønsker sig.

Meningen med denne side er, at linjen kan lægge ting ind omkring, hvad de laver, fx. aktiviteter, linje ture og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

< 2021 >
september
sønmantironstorfrelør
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Like X-class på facebook
Tags